nedelja, 19. junij 2016

VISETT



Nežni odstranjevalec dlačic

Odstranjevanje dlak z visettom je užitek. Odličen rezultat brez bolečine, draženja kože ali nadležnih mozoljev. Uporabite visett® na rokah, nogah , trebuhu, prsih , hrbtu, pod pazduhami ali na intimnih predelih . Ne glede na to, ali gre za gosto ali redko poraščenost, za velike ali majhne površine - visett® zanesljivo odstrani dlake pri ženskah in moških .


VISETT - vsebina paketa 200 g

                                                 

Odličen rezultat brez bolečine, draženja kože ali nadležnih mozoljev, kjerkoli na telesu. Uporabite visett na rokah, nogah, trebuhu, prsih, pod pazduhami ali na intimnih predelih. Ne glede na to, ali gre za gosto ali redko poraščenost, za velike ali majhne površine - visett zanesljivo odstrani dlačice, tako pri ženskah kot moških. To omogoča posebna kombinacija učinkovin, popolnoma brez parfumov in konzervansov.

Uporaba:


Zmešajte visett prah v skledi z zelo malo tople vode. Uporabite za to merico in spodnjo tabelo . Mešanica Visetta mora biti gosta in kremasta. Nato kremo s priloženo lopatico nanesite na želene dele telesa. Poraščenost mora biti v celoti pokrita.
Počakajte 4 - 7 minut. Čas, ki je potreben za učinkovit postopek, se razlikuje glede na vrsto dlak. Po nekaj minutah poizkusite z navlaženim prstom in krožnimi gibi če že lahko odstranite dlake. V primeru, da dlake že lahko odstranite, nadaljujte. Če ne, počakajte še nekaj minut, vendar naj skupni čas učinkovanja ne bo daljši od sedmih minut. S krožnimi gibi roke in toplo vodo enostavno odstranite dlake na večjih površinah. Pri tem ne uporabljajte nobenih pripomočkov kot na primer rokavice za piling, mila, gela za tuširanje, britvic ali strgal, saj bi to lahko povzročilo draženje kože .
Zdaj skrbno sperite predele, kjer ste odstranili dlake (tudi tokrat brez mila). Na depilirane predele 12 ur po uporabi visetta ne nanašajte parfuma ali dezodoranta. Med dvema depilacijama naj minejo vsaj trije dnevi, da ne bi prišlo do draženja kože.


Moja izkušnja:

O vissetu sem slišala ogromno pozitivnega. Prav tako se trenutno zelo reklamira in ker je pač čas, ko so naše dlačice še bolj na udaru, sem se odločila, da ga tudi jaz poizkusim. V upanju, da je res kar piše in seveda iz čiste radovednosti.



Prva stvar je bila seveda pregled sestavin:
Kalcijev karbonat, kalcijev tioglikolat, kalcijev hidroksid, kalcijev oksid, zeolit.



Nič spornega na prvi pogled (kot denimo pri raznih veet izdelkih, ki so zares polni kemije), vendar me je malo zmotilo to, da ne vsebuje ničesar kar bi dejansko lahko upočasnilo rast dlačic - ampak najbrž je to konkretna kemija zato se s tem nisem več ukvarjala :)



Uporabila sem ga v skladu z navodili proizvajalca, ki sem jih navedla že zgoraj. Počakala sem po občutku okrog 5 minut in kot piše v navodilih odstranila kremo. Koža je bila po uporabi dejansko zelo mehka, gladka (tako gladke kože z britjem z klasično britvico ne dosežem). Uporabila sem jo pod pazduhami in na nogah.
Ker sem precej neučakana, mi je malo odveč to, da moram počakat 4-7 minut :) Ampak hkrati ko pomislim, mi tudi britje z klasično britvico vzame nekaj časa, le da tega ne opazim, ker pač med tem nekaj delam :)
Na koži nisem imela nobene reakcije, nobenega pekočega ali srbečega občutka.

Ali deluje kot obljubljajo?

Po odstranjevanju za seboj dejansko pusti neverjetno gladko kožo. Zaenkrat pa nisem opazila, da bi moje dlačice rastle kaj počasneje. Najbrž je zato potrebna daljša uporaba. Ampak ker se meni zdi uporaba tega vseeno nekoliko zamudna zame, nisem prepričana, da ga bom redno uporabljala - vsaj zaenkrat ne :) Če te to ne moti, ga pa vsekakor TOPLO PRIPOROČAM.

FB: VISETT SLOVENIJA





Ni komentarjev:

Objavite komentar