četrtek, 16. junij 2016

MY SPIRIT by Rebeka SUMMER



Začuti poletje. Ljubi planet. Povej brez besed ... Naj govori srce, saj dobro veš, da je svet,
svet za zaljubljene.«
Zaljubljena v življenje z MySpirit by Rebeka SUMMER!
~ Rebeka Dremelj ~


Svežina poletja se po novem imenuje MySpirit by Rebeka SUMMER. To poletje naj predvsem govori srce, vi pa z novim čistim parfumom povejte brez besed. Zaljubite se v življenje!




MySpirit by Rebeka SUMMER je nov, svež poletni parfum Rebeke Dremelj, ki odraža brezskrbne poletne dni in bo spomnil na občutek poletja, ki ga nosimo v srcu, zato je primeren tudi za vse dni v letu. Prav tako je parfum brezalergenski, kar pomeni, da ne vsebuje alergenov, umetnih barvil in parabenov, zato je primeren tudi za tiste z občutljivejšo kožo, zaradi teh lastnosti pa odličen na vroč poletni dan, saj ne bo izzval nobenih alergičnih reakcij.
Parfum spada v skupino citrusno-cvetnih dišav. Vroče poletje bodo osvežili citrusi in sladko-kisel liči, romantično zapeljala pa vonja vrtnice in orhideje. Eksotičen pridih vroče skrivnostne poletne noči, v parfumu MySpirit by Rebeka SUMMER pričara eterično olje lesa pačulija, za občutek udobja v svoji koži pa poskrbi sadni plašč hruške in sladkih pralinejev. Eterično olje pačulija so včasih poznali tudi kot olje sreče, saj deluje kot antidepresiv, pomirja in odpravlja stres. Je tudi močan afrodiziak. Že od 18. stoletja dalje je visoko cenjen in se uporablja v najkvalitetnejših parfumih. Tudi v poletni različici parfuma MySpirit by Rebeka, najdemo opojni jasmin, ki je poznan kot kralj noči, okrepi samopodobo in ogreje čustva.
Še zanimivost: Ker parfum MySpirit by Rebeka SUMMER vsebuje citruse in pačuli, bo poleti tudi odlična, koži prijazna (je brezalergenski) in hkrati dišeča pomoč proti nadležnim pikom insektov.
Parfum je primeren za uporabo v energičnem dnevu, ali na topel poletni večer.




Moje mnenje:

Ko sem se odločala zanj, me je na njihovi strani najprej pritegnil napis, da ne testirajo na živalih. Kar je zame zelo pomembno :) Res pa je, da moraš v današnjem času sploh pri kakšni dekorativni kozmetiki včasih zamižati na eno oko, saj nekatere znamke, ki imajo meni ljube izdelke tega napisa nimajo :(

Prfumček je pakiran v zelo prisrčno embalažo-ki ni prosojna ampak je aluminijasta, kar mene pri parfumih malo moti, saj nikoli ne vem koliko še ga je dejansko v steklenički. Seveda pa ima to, da je z aluminija tudi prednosti. Pokrovček je stabilen, se ne zlomi, lahko greš z njo na letalo... Drugače pa embalaža barvita in čisto poletna, kar se seveda sklada z imenom. Okrašena z zelo lepo rumeno pentljo :) Parfumček je dejansko parfum in ni toaletna voda, kar pomeni, da vsebuje okrog 15% dišavnih sestavin (toaletne vode jih vsebujejo manj)


Obstojnost je ODLIČNA - iskreno povedano nisem pričakovala takšne obstojnosti. Na meni se je parfumček obdržal 8 ur. Glede na ceno je to zame odlično :)

Vonj pa prijetno poletni. Sladek, svež zelo primeren za poletje. Vonjajo se citrusi in kot je omenjeno v opisu proizvajalca sladek liči :) Meni osebno zelo zelo lep vonj in resnično mi ni žal, da sem se zanj odločila. Z njegovim predhodnikom ga ne morem primerjat, saj ga nimam :) Bom pa vesela vaših zapisanih mnenj :-)


Obstajata dve različici My Spirit by Rebeka in My Spirit by Rebeka SUMMER. Primerjati ju ne morem, ker sem preizkusila zaenkrat le Summer različico, vendar upam, da kmalu pride na vrsto tudi prva My Spirit by Rebeka<3

My Spirit by Rebeka Summer pa definitivno priporočam <3

Cena: 50 ml/ 29,90 EUR


Po vsakem dežju posije sonce. Za poletje v srcu, vsak dan v letu!

FB Stran: MySpirit
Spletna stran: https://www.myspirit.si/




Ni komentarjev:

Objavite komentar