sobota, 18. junij 2016

4 KIDS AND US


Neoporečni naravni izdelki za nego kože, s skrbno izbranimi sestavinami, brez umetnih barvil in parfumov. Vsebujejo čebelje produkte kranjske sivke iz lokalne pridelave in zelišča pridelana na tradicionalen način. Domača nega kože iz dobrot narave.







Vsi izdelki so ročno izdelani v Sloveniji.
Poskrbijo za dobro zdravje otroške in zrele kože.
Delijo si jih lahko vsi družinski člani, da so stvari preproste in življenje lepše.


Zadnje čase se navdušujem nad izdelki z naravnimi sestavinami ter izdelki, ki so bolj domači. Med raziskovanjem sem naletela na podjetje 4 KIDS AND US. Njihova zgodba me je pritegnila, seveda pa tudi njihovi izdelki.


Zakaj?

KIDS AND US IZDELKI:
  • imajo certifikat naravne aroma kozmetike - aromacert
  • so ročno proizvedeni in polnjeni
  • ročno etikirani
  • dodatno dermatološko testirani
  • razviti in proizvedeni v Sloveniji
  • pomagajo ohranjati čebelice

Odločila sem se, da preizkusim enega izmed njihovih izdelkov. Ker zmeraj rada preizkusim kakšno novo kremico za obraz sem se odločila za:

DNEVNA POMLAJEVALNA KREMA (preprečuje prezgodnje nastajanje gub)





Dnevna pomlajevalne krema je mehka in nemastna, se hitro vpija in je primerna tudi za podlago pri ličenju. Dosega vidno zmanjševanje gubic, preprečuje zgodnje znake staranja in ohranja elastičnost, prožnost ter vlažnost kože. Krema vzdržuje sijoč in mladosten videz kože.

Dnevna pomlajevalna krema je primerna za vse tipe kože po 20. letu.
Formulacija naravnih olj mandlja, kokosa, argana in hialuronske kisline kožo navlaži in jo oskrbi s potrebnimi vitamini, minerali in antioksidanti. Vsebuje mandljevo olje, kokosovo olje, arganovo olje, čebelji vosek, vitamin E, hialuronsko kislino in propolis.

Sestavine po INCI: aqua, prunus amygdalus dulcis oil, cetearyl alcohol, isoamyl laurate, cocos nucifera seed butter, glycerin, glyceryl stearate citrate, glyceryl stearate, glyceryl caprylate, sodium anisate, sodium levulinate, sodium hydroxide, argania spinosa kernel oil, cera alba extract, xanthan gum, tocopheryl acetate, hyaluronic acid, propolis extract



Priporočena uporaba: Kremo nanesemo na očiščeno kožo. Je odlična podlaga za ličenje, se hitro vpija, ne pušča sledi ter ohranja svež in mladosten videz.

Kakšna je moja izkušnja?

Kremica je izjemno gosta. Kljub temu, da je gosta pa se zelo lepo vpije v kožo, ki po uporabi postane gladka in sijoča. V začetku mi ni bil všeč vonj, a sem hitro začela razmišljati o njem. Zakaj? Verjetno zato, ker smo preveč navajeni parfumiranih izdelkov, ki tako prijetno dišijo, hkrati pa tista dišava najbrž ponavadi nič dobrega in pametnega ne prinese naši koži. Zato ta kremica nima značilnega dišečega vonja, ampak ima vonj po naravnih sestavinah in te ti seveda začnejo sčasoma dišati :) Ker veš da so naravne, ker veš da so dobre, ker veš da nam narava daje najboljše stvari, če jih le znamo uporabit na pravi način in to je podjetju v tej kremici odlično uspelo.



Na moji koži se krema odlično obnese. Uporabila sem jo tudi kot podlogo za make up in je delo opravila odlično. Priporočam kremico, ne glede na tip vaše kože.



Za vas pa imam še posebno ponudbo z posebno kodico: 4KIDSB boste ob naročilu na njihovi spletni strani www.4kidsandus.com deležni posebneg 10% popusta ob naročilu. Seveda, pa so vam na voljo tudi za vsa vprašanja saj zelo prijazno svetujejo in radi pomagajo :)

Za otroke ali za vas :) 4 KIDS and US :)

Ni komentarjev:

Objavite komentar