četrtek, 2. junij 2016

EVELINE COSMETICS



HYALURON LIP PUSH UP SERUM

Kaj obljublja proizvajalec?

Eveline HYALURON LIP PUSH-UP SERUM je odlična alternativa invazivnim injekcijam za ojačanje ustnic na osnovi hialuronske kisline. Polnjenje z hialuronsko kislino je najpogosteje izbrana metoda za bogatenje in učvrstitev ustnic. To obnovi gostota tkiva okoli ustnic, gladi gube, izboljša obliko in obris ustnic, takoj daje ustnicam privlačen in zapeljiv videz.

5 x VOLUME MAXIMIZETM tehnologijo takoj po nanosu širi krvne žile in pospešuje mikrocirkulacijo, zato mikrodelci hialuronske kisline takoj prodrejo v globoke plasti kože in izpolnijo izgubo ustvarjeno v daljšem časovnem obdobju.

Formula bogata z ekstraktom aloe in vitamina E in C neguje in mehča kožo ter jo ščiti pred izpostavljenostjo UV sevanju.

REZULTATI POTRJENI Z RAZISKAVAMI: • Že po 5 minutah spektakularno poveča volumen ustnic in gladi nepravilnosti na površini ustnic. • Po 3 nanosih ustnice postanejo polnejše, obris je bolj jasen in so popolno gladke. • Po 2 tednih so gubice okrog ustnic gladke, koža je osvežena in odporna na delovanje sušilnih dejavnikov.



Moja izkušnja?

Po moji izkušnji oziroma pri meni ta proizvod ne deluje, vsaj ne v vidnem smislu :) Kar pa je seveda smisel izdelka. Ker sem se odločila, da pišem iskrene ocene izdelkov, tudi tukaj ne želim storiti nič drugače. izdelek na meni ne deluje, morda pa bo deloval oziroma je deloval na kateri izmed vas?

Vesela bom kakšnega mnenja :)





MAGICAL GEL TM - DOLGOTRAJNA STROKOVNA MANIKURA

Kaj obljublja proizvajalec?

Dolgotrajno manikuro z učinkom gela. Nohtom daje visok sijaj in pušča nohtno površino idelano gladko.. Je zelo odporen na odrgnine in striženje.





Kakšna je moja izkušnja?

Lak sem sicer morala uporabit na nogah, ker na rokah nosim gel in test tako na rokah ni bil mogoč :)
Pohvaliti moram čopič, ki je zares eden izmed boljših za nanos kar sem jih pri lakih kadarkoli preizkusila. Po nansou se lak sveti, nanos je brezhiben. obstojnost na nohtih na nogah pa dobra. Ne opazim luščenja ali česar koli, vendar lahko, da je na rokah drugače. Jaz sem zadovoljna :)

Ga je katera preizkusila na rokah?

Tudi tukaj bom vesela vaših mnenj :)

Hvala EVELINE cosmetics, da ste mi zaupali testiranje izdelkov. <3


Ni komentarjev:

Objavite komentar