četrtek, 30. junij 2016

DE LE ROI


DeLeRoi



Stres, prehrana in premalo gibanja povzročajo tudi hitrejše staranje kože, gube, celulit in še marsikatero nevšečnost, ki jo ob tem doživljate. Ko je koža izpostavljena stresu in onesnaženosti, se zmanjšuje tudi njena energetska pretočnost in tako na posameznih mestih prihaja do zastoja energije.
Izdelki De Le Roi obnavljajo energijo kože in odpravljajo energetske blokade ter zastarano energijo. Osnova delovanja je prenos visoke energije in energetskih informacij iz kreme na vašo kožo. Te energetske informacije vstavlja v kremo Dolinar Sandi, ki se z energetskim delovanjem ukvarja že 14 let. Del svojih duhovnih darov prenaša na ljudi tudi z meditacijami. Vsake njegove brezplačne meditacije v Kranju se udeleži 400 ljudi. Sandijeve duhovne sposobnosti potrjujejo tudi znanstveni dokazi, ki potrjujejo neverjeten vpliv njegove energije na materijo.


DeLeRoi Belly Fat reducing cream | DeLeRoi krema za zmanjšanje obsega pasu

Kozmetično linijo De Le Roi krasi povsem nov revolucionaren izdelek. Krema za zmanjšanje obsega trebuha s svojim energetskim delovanjem učinkuje na zmanjšanje trebušne maščobe, hkrati pa koži omogoča boljšo prožnost in napetost. Vrhunski izdelek. Izjemna cena. 

Pakiranje: 100 ml
Cena: 15,30 EUR


Kakšna je moja izkušnja?

Precejšnja količina glede na porabo kreme. Ponavadi takšne kremice povzročijo pekoč občutek na koži po nanosu - ta tega ne naredi. Krema ni pregosta, se lepo razmaže in vpije v kožo. Na koži ne pusti mastnega filma.

In učinek? Ker se sama precej ukvarjam z športom, nevem točno kaj povzroči soremembe na mojem telesu, pa tudi v tako kratkem času težko poročam o kakšnem zelo vidnem učinku. Vsekakor bom kremo ob športnih dejavnostih in pravilni prehrani uporabljala še naprej in zagotovo glede na količino jo bom imela za precej časa.



DeLeRoi Anti age cream | DeLeRoi krema proti gubam

Krema De Le Roi proti staranju kože na obrazu omogoča hitrejšo revitalizacijo in boljši tonus kože.
Namenjena je tako ženskam kot moškim.
Z dvigom energije pripomore k boljšemu videzu kože in posledično zmanjšuje gube na obrazu.
Pakiranje: 100 ml
Cena: 12,60 EUR



Kakšna je moja izkušnja?

Kremico sem podarila moji babici, saj sem sklepala, da na moji koži ne bo takšnega efekta, kot bi ga lahko dala od sebe. Zraven vsega, vsebuje sestavino, ki meni osebno dela težava na koži. Kremica je po sestavinah precej bogata, saj med prvimi 7 sestavinami najdemo karitejevo maslo, ureo in glicerin. Krema ne vsebuje alkohola. Ima nežen prijeten vonj. Ni pregosta in je izjemno lepo mazljiva. Glede na to, da je kremice kar 100 ml, zadošča za precej časa in je cenovno zares zelo ugodna. Ponavadi so kremice pakirane v embalažo po 50 ml in če ceno delimo na 2 :) Cena je zares ugodna :)

In delovanje? Krema pusti po nanosu zelo gladek občutek na koži. Videti je sijoča in nahranjena. Po dveh tednih uporabe, babica pravi, da opaža da je koža bolj napeta. Kremico bo uporabljala še naprej saj je zadovoljna z občutkom po nanosu :) Torej Priporočam!



DeLeRoi Anti-Celulite cream | DeLeRoi Anticelulitna krema

Krema De Le Roi proti celulitu omogoča boljši videz kože na stegnih in zadnjici, kjer je prisoten celulit.
Izboljšuje pretok energije, odstrani zastarano energijo, zmanjšuje stopnjo celulita in pripomore k boljši gladkosti kože.

Pakiranje: 250 ml
Cena: 15,10 EUR


Kakšna je moja izkušnja?

Kremica je precej gosta ampak kljub temu super mazljiva. Ima prijeten vonj. Količinsko je kremice precej in je cenovno precej ugodna. Po nanosu opažam bolj gladko kožo, kot sem že omenila sem tudi športno precej aktivna in pazim na zdravo prehrano. Tako, da sklepam, da je to posledica vsega. Ne le kremice. Na splošno ne zagovarjam samo uporabe krem, temveč jih jemljem kot neki dodatek.  Vsekakor pa je glede na količino, ceno in učinek kremica odlična in jo priporočam.





ZAKLJUČEK:
Vse tri kremice so pravzaprav SUPER. Dobre sestavine, lep vonj, po vsaki se je pokazal nek učinek (seveda za boljše učinke bo potrebno kremice uporabljat precej časa.) Cenovno so zelo ugodne, za seboj nosijo neko zgodbo in so slovenski proizvod. Vsekakor priporočam, da jih preizkusite :)


Več o kremicah si lahko prebereš na: www.deleroi.si
Ali jih poiščeš na njihovi FB strani: De Le Roi



NAGRADNA IGRA:

Ena od vas bo prejela eno od predstavljenih kremic po izbiri.

Nagradna igra se bo odvila na facebooku zato spremljaj moje objave :)









Ni komentarjev:

Objavite komentar