torek, 26. julij 2016

MUM




Ob vseh mojih športnih udejstvovanjih je seveda uporaba dobrega dezodoranta neizogibna :) Vsaj zame :)  Zame je to nepogrešljiv vsakdanji pripomoček, ki ga imam vedno seboj v svoji športni torbi.

Ker ponavadi rada preizkusim kaj novega, so me tokrat zamikali novi dezodoranti MUM :) Prejela sem jih v prikupni embalaži z sporočilcem :)



MUM dezodoranti v privlačni roll-on stekleni embalaži nudijo 100 % zaščito v vseh pogojih. Vsebujejo inovativno formulo in so prijazni do kože.

Dezodoranti MUM (izgovorjava "mam") so novost na slovenskem trgu, sicer pa imajo dolgoletno tradicijo - od leta 1888. Vsi de...zodoranti MUM nudijo 100 % zaščito. Dokazana in inovativna formula nudi zaščito v vseh okoliščinah kar 48 ur.

Dezodoranti MUM so prijazni do kože, saj so BREZ parabenov, alkohola, parafina, triklosana in silikona. 

Njihova kolekcija vsebuje 4 razlin deodorante :)

MUM - UNPERFUMED

Roll-on dezodorant, ki nudi zanesljivo zaščito dezodoranta brez dišavnih dodatkov. Primerno za ženske in moške. Formula brez vonja nudi večurno zaščito, tako kot vsi ostali dezodoranti MUM. Nad njim bodo navdušeni predvsem ljudje, ki so nagnjeni k alergijam kože ali tisti, ki radi dišijo po svojem parfumu.



MUM - COOL FOR MEN

Osvežujoče hladen in 100 % zanesljiv. MUM Men Cool je 'kul' partner za vse moške, ki iščejo poživljajočo in zanesljivo 48-urno zaščito dezodoranta za njihov aktivni življenjski slog.



MUM - FRESH PINK ROSE

Roll-on dezodorant, ki ne bi mogel biti bolj čuten. Zapeljuje z očarljivim vonjem vrtnic. Ravno pravšen za tiste, ki imajo radi fin cvetlični vonj. Zanesljiva formula MUM je bila prečiščena z vrhunsko dišavo, ki boža čute in ščiti 48 ur.



in Moj najljubši iz njihove kolekcije?

MUM - PURE  
Brez aluminija, a z naravno aktivnimi sestavinami trietilcitrata. Ščiti kar 48 ur. Visoka kakovost parfumskega olja daje izdelku zapeljivo svežo in cvetlično dišavo. Brez parafinov, parabenov, trikolsanov, aluminija in zato še posebej prijazen koži.





In moja izkušnja?

Preizkusila vse štiri ( tudi moškega) in vsi so prestali test športne aktivnosti :) Tako da PRIPOROČAM! So odlični! :)

Pa ti ? Že imaš svoj MUM??
:)

Priporočam <3


Najdeš jih na FB: MUM deo Slovenija
Zaenkrat jih lahko kupiše v vseh mercatorjevih Hipermarketih :)



Ni komentarjev:

Objavite komentar