torek, 12. julij 2016

KNEIPP NEGA NOG



KNEIPP ZDRAVE NOGE, MASLO ZA STOPALA  (ognjič in olje pomaranče)

Vsebuje: intenzivno vlažilno kariterjevo naslo, izvleček ognjiča, ureo, olje rožmarina, obogatena z pantenolom in vitaminom E

Že glede na sestavine lahko razberemo, da gre za zelo vlažilno maslo - karitejevo maslo in urea seveda naredita svoje. Ognjič poskrbi za obnavljanje ter poskrbi tudi za bolj občutljivo kožo. Rožmarin poživlja utrujene in boleče noge.



MOJA IZKUŠNJA: 
Moja koža na podplatih je suha predvsem na srednjem predelu. Športna obutev, športna dejavnost in nenazadnje tudi poletna obutev pustijo na nogah določene posledice. Trde kože, suhe kože je v tem poletnem času vsaj na mojih nogah precej več. Hkrati, pa je to letni čas, ko moramo za kožo na stopalih še bolj poskrbeti, saj je veliko bolj izpostavljena.
Uporabljala sem ga v skladu z navodili in sicer čez noč. Maslo sem dobro namazala in pustila, da se vpije. Nogavičk - kot svetujejo navodila sicer nisem uporabljala. Moja koža je bila po nanosu, zjutraj izjemno mehka :) Tudi bolečine od hoje, ki sem jih v času uporabe imela, so zjutraj izginile. Maslo sedaj uporabljam približno 2x tedensko in ne čisto vsak dan, saj iskreno povedano se večkrat zgodi, da po napornem dnevu enostavno pozabim :O
Kljub temu je 2-3 x tedensko zame dovolj, saj ima maslo očitno zares zelo dober učinek na moje noge. Vsekakor priporočam VSEM, posebaj pa tistim, ki imate težave z suho kožo, utrujenimi nogami in podobno - maslo je zares ODLIČNO!

Tudi embalaža je dobra, v lončku - kar je praktično - vsaj zame :) 100 ml pakiranje pa zadošča za precej časa!

Dajem ji oceno 10/10 :)


KNEIPP ZDRAVE NOGE, KOPALNA SOL (ognjič in olje pomaranče)

Podobno kot maslo je tudi sol (za kopel) seveda nepogrešljiv del naše nege posebaj v poletnem času. Tudi sol - ki je v obliki kristalov vsebuje ognjič, olje rožmarina. Hkrati vsebuje eterično olje pomaranče, kar ji daje prekrasen vonj. Gre za naravno termalno sol, ki je pridobljena iz termalne vode in je bogata z minerali.





MOJA IZKUŠNJA? 

Sol sem uporabljala v skladu z navodili - 2x tedensko skupaj z maslom.

Kako? Enostavno.
Pokrovček napolnimo s kopalno soljo do roba, ki je označen na notranji strani in sol vsujemo v toplo vodo.  Noge namakamo v kopeli 10 min.

Po kopeli sem nanesla maslo za stopala in ga seveda pustila delovati čez noč.

Kopel je v trenutku uporabe blagodejno vplivala na moje noge in jih lepo zmehčala. Po napornih dnevih - ko sem bila več na nogah je bil učinek seveda še bolj občuten :)  Maslo za stopala je seveda poskrbelo za dodatno nego.


Vsekakor tudi kopel priporočam, saj sta tako sol za kopel kot  maslo za stopala super kompletna nega za vaša stopala.


Embalaža je priročna - meni zelo všečna :)

Dajem ji oceno 10/10 :)


Oba proizvoda toplo priporočam :) 

Ocena pa je seveda podana na podlagi moje osebne izkušnje in je moje iskreno mnenje. <3








Ni komentarjev:

Objavite komentar