nedelja, 29. maj 2016

KONJAC GOBICA


KONJAC GOBICE so neke vrste nove pridobitve na našem trgu. Bistvo teh gobic je, da lahko obraz očistimo samo z gobico, brez dodatka kakršnih koli čistilnih pripravkov (pen, gelov...) tudi ko imamo na obrazu ličila, razen če imamo na obrazu močna ličila. V tem primeru lahko na gobico damo malo čistila, vendar se ga porabi veliko manj. Gobice so brez konzervansov, barvil in aditivov Izdelane so v sterilnem okolju z najvišjimi ekološkimi standardi. In so 100 % veganske in niso testirane na živalih.




Na kaj so pri podjetju najbolj ponosni? Kaj pravijo sami?

Pri podjetju The Konjac Sponge Company smo zelo ponosni na pridobljena certifikata Vegan (Vegan Society) in Cruelty-Free (Leaping Bunny), ki dokazujeta našo predanost k proizvodnji naravnih izdelkov za čiščenje in nego kože, ki niso testirani na živalih.

Zakaj gobice podjetja The Konjac Sponge Company?

So številka 1 na svetu, originalne in večkrat nagrajene Konjac gobice. Ustvarjene so z unikatno patentirano formulo, ki zagotavlja edinstveno izkušnjo z zaupanje vrednim izdelkom. Pohvalijo se lahko s certifikatoma Vegan in Cruelty Free ter so prejemnice številnih prestižnih nagrad. Vsi naši izdelki ponujajo nesporno kakovost v čistosti vlaken, etično poštenost izdelave in neprimerljivo izkušnjo na področju nege in čiščenja kože, ki jo lahko nudi le pristen originalni izdelek. Iskane in občudovane od številnih, tako da so jih že mnogi želeli kopirati. Ampak, če na embalaži ne piše Konjac Sponge Company, potem res ne gre za pravo in originalno Konjac gobico.


Podjetje ponuja precejšnjo izbiro gobic. (kamilica, zeleni čaj, bambusovo oglje, rožnata glina, zelena glina, rdeča glina in brez dodatkov) Izberete jo lahko glede na tip kože in stanje kože. Ponujajo tudi gobice za telo (rožnata, rdeča ali zelena glina in brez dodatkov), ter gobice ki so primerne tudi za otroke.



Več si lahko preberete na njihovi spletni strani: www.konjac-sponge.si
Ali na njihovem FB profilu: Konjac Sponge Slovenija



MOJA IZKUŠNJA?


S to gobico sem se srečala prvič v življenju. Sama sem izbrala gobico z dodatkov rožnate gline. Tako mi je glede na moje stanje in tip kože svetovala prijazna Maja Milač, ki bo tudi vam z veseljem prijazno priskočila na pomoč.





Gobica je na otip trda, po navodilih sem jo namočila z vodo. Ko se je le ta napila vode je postala mehka. Iz gobice iztisnemo odvečno vodo - je ne ožemamo pregrobo, saj lahko uničimo vlakna.





Z krožnimi gibi očistimo obraz. Gobica je ravno prav groba in daje odličen občutek na obrazu. Obraz mi je očistila zelo lepo, odstranila ves make up. Pazila sem le na predelu oči - maskara in jih očistila posebej z vato in mandljevim oljem.

Iz gobice sem po uporabi po navodilih iztisnila odvečno tekočino in jo obesila na zračnem prostoru :) Gobica je narejena tako, da jo lahko obesimo :)




Koža je bila po uporabi zelo mehka in gladka ter vidno osvežena. Sem izjemno zadovoljna, glede na to, da sem bila pred uporabo le te izjemno skeptična, me je prepričala. Obraz sem v obeh primerih (z make upom in brez) očistila brez kakršnih koli dodanih čistil. V primeru, ko bom imela na obrazu več make upa bom po navodilih dodala nekaj gela ali pene za čiščenje obraza. Sedaj pa se mi to glede na končen rezultat ni zdelo potrebno.

Gobico je potrebno zamenjati na 1-3 mesece odvisno od pogostosti uporabe. Jo pa seveda lahko uporabljamo vsak dan, tudi večkrat.

Priporočam :) Mene je prepričala. Vesela bom vaših izkušenj :)

Moja ocena 10/10 :)

Cena: 12,99 EUR





Ni komentarjev:

Objavite komentar