torek, 13. september 2016

Essence - novosti september/oktober 2016



                      
Tokrat essence predstavlja dve novi kolekciji

ME AND MY UMBRELLA


                      

ME AND MY UMBRELLA Rdečilo BLUSH (01 You can stand under my umbrella) Fino mlet, zelo dobro pigmentiran. Mehak. Lepo ostane na čopiču, krasno se zabrisuje. Barva je prekrasna. Cena smešna - za super proizvod.


Mat enojno senčilo (01 BE your own rainbow) - senčka je mat - bele barve. Manj pigmentirana. Sama jo priporočam kot bazo za očke, da oko zmatira in pripravi za nanos senčk. Lepo se morda lahko uporabi tudi v kotičkih očes.


GIRLS JUST WANNA HAVE FUN 




GIRLS JUST WANNA HAVE FUN Četvorček senčil (01 just me and my girls) Definitvno zelo zelo kvaliteten četvorček, super pigmentirane, fino mlete, droben shimmer. Lepo se oprimejo čopiča in veke. Uporabila, sem jo tudi brez primerja in so zdržale ves dan. Lepo se nanašajo, krasno zabrisujejo. Za ta denar zares vrhunske senčke ❤️ Love it!



GIRLS JUST WANNA HAVE FUN Multicolour blush (01 who run the world? Girls!) Kot že ime pove multicolour blush. In je tudi multiuporabno. Zgoraj rdečilo - prelepe roza marelične barve, vmes svetlo roza - malo uporabno morda tudi kot highlighter in spodaj rjav odtenek, ki bi bil uporaben tudi kot bronzer. Morda je težava le ta, da z širšimi čepiči težje nanašamo posamezne barve, a se da. Torej - proizvod je super - obstojen in zares multiuporaben. V kolikor nimate prostora, potrebujete proizvod za na pot je tale res odličen saj je definitivno 4 v enem Senčke, bronzer, blush, highlighter. Multicolour - multiuporabno




Najljubši proizvod tokratnega testiranja?
Definitivno četvorček senčil, ki ga uporabljam vsakodnevno ❤️ Love it!
Prav tako pa mi je zelo všeč tudi multicolour blush 🔝

TA DVA proizvoda Nincys Sparkling Space definitivno priporoča 👌🔝
Hvala Essence


Ni komentarjev:

Objavite komentar