nedelja, 18. september 2016

AVON razvaja....


Linija AVON NATURALS BODY CARE  - Wild Berries and Pomegranate




ČISTILNI GEL ZA TELO JOGURT - Na gelu so navodila za uporabo, kjer med drugim piše, da ni primerno za zažitje. Hehe. Navodilo na mestu, saj tako lepo diši, da bi ga človek z veseljem pojedel. Gel se zelo lepo peni, na koži pusti lep vonj tudi po tuširanju ❤️ Koža je po uporabi zelo mehka in gladka.




LOSJON ZA TELO - ponovno krasen vonj. Kožo zelo lepo navlaži - kot obljublja. Koža je mehka in zelo gladka. In dišiiiiii prekrasno ❤️🎀 Je zelo mazljiv in se ga ne uporabi veliko, tako da 200 ml zadostuje za dlje časa ❤️



PILLING ZA TELO PIling za telo z naravnimi luščilnimi semeni. Prekrasen vonj, kot celotna linija. Piling je zares odličen, ravno prav grob - ni preveč delcev, ki so temu namenjeni. Super mehka in gladka koža po uporabi.
Celotna linija prekrasno diši - vsi proizvodi so super in opravijo svoje delo ODLIČNO. Priporočam!



SIMPLY DELICATE - čistilna pena za intimno nego (cvetlični vonj) Nežno čistilno sredstvo, nežen vonj. Čisto primerno za intimno nego. Po uporabi nimam nobenih težav, občutek je vredu. Načeloma nisem redna uporabnica intimnih pen zato težko primerjam, vendar se mi zdi, da pena super opravi svoje delo in sem z njo zadovoljna.


Parfum LITTLE LACE DRESS Parfum uporabljam že precej časa - to je že mija druga steklenička. Več o njem si lahko prebereš tukaj ko sem ga testirala:
http://nincyssparklingspace.blogspot.si/2016/06/avon.html

Vonj se resnično na koži obdrži zelo dolgo, meni prekrasen vonj - druga steklenička - zagotovo ne zadnja!




Hvala AVON <3

Več informacij o njihovih izdelkih lahko najdeš na njihovi strani: www.avon.si
Ali na njihovi FB strani: Avon



Ni komentarjev:

Objavite komentar