torek, 9. avgust 2016

HERRA - PARFUMI ZA LASE

HERRA PROTECT LASNI PARFUM je inovativen produkt, ki prihaja iz Anglije, ustvarjen v skupnem sodelovanju z najboljšimi talenti las iz Londona ter z vodilnim strokovnjakom za dišave, ustanoviteljem – James Davisom. Gre za revolucionaren produkt z breztežnostnimi, zaščitnimi in hidratantnimi sestavinami skupaj z edinstveno Herra dišavo za vse vrste las.



ZAKAJ HERRA?
Inspirirana s strani Here, grške boginje žensk, ki je bila poznana po svoji izjemni lepoti ter čutni urejenosti. Herra lasni parfum prikliče enako neustavljivo privlačnost ter je v popolni harmoniji imena & posebne dišave, ki nemudoma navduši in vas osvoji.





Moja izkušnja?

Kaj nudi parfumček?

• Zaščita – Izvleček sončnice pomaga zaščititi lase pred UV poškodbami ter bledenjem barve. 
• Vlaženje – Glicerin pomaga zagotoviti zadostno hidracijo in zapre vlago v lase, brez da jih obteži.
• Dišava – Herra vonj je mešanica najboljših dišav, ki ustvarijo svež, moderen in očarljiv vonj primeren za vse vrste las. 

V test sem prejela dva vonja in sicer SCARLET ROSE in OUD INSPIRED.

OUT INSPIRED
s poudarjenim leseno-cvetličnim vonjem. Sestavine: specialen Oud vonj (tropski les), pačuli, sandalovina, mošus, jasmin, sivka, žafran ter za pridih bergamotka, mandarina in limona.

SCARLET ROSE
kombinira dišave vrtnice, potonike, jasmina, magnolije in gomoljastega grahorja z malinami, jabolki, breskvijo ter tropskim sadjem. Dišave se čudovito prepletajo z osvežilno limono, limeto in pomarančo skupaj z osnovniminotami mošusa, sandalovine ter jantarja, ki ustvarijo pravo globino za ta romantičen vonj -za pridih razkošja skozi vse leto!


Kako ga uporabljam?

Lase popršim iz dolžine iztegnjene roke približno 4x po dolžini las. Imam zelo dolge lase, zato ga porabim nekaj več kot kratkolaske :)  Lasem daje prijeten vonj in MEHKOBO :) Aaaa lasje so uporabi zares mehki in predvsem zelo zelo dišeči. Vonj se obdrži na mojih laseh približno 4 ure, potem pa moraš nanos ponoviti. Super se mi zdi, ker zraven teh dveh lastnosti nudi tudi zaščito las na katero ponavadi pozabimo. Tudi lasje namreč potrebujejo zaščito pred soncem - prav tako kot naša koža.

Parfumčki so zapakirani v zelo lepe elegantne embalaže, z zlatim pokrovčkom, ki daje občutek ženstvenosti. Seveda so na pumpico - kot pršilo. Najdemo ga v priročni 10 ml embalaži in takšni za doma 50 ml embalaži. Sama imam 10 ml različico, ki se super poda v torbico.

Oba vonja sta božanska :) Enostavno se težko odločim kateri mi je bolj všeč. Morda bi rekla le takole - OUT INSPIRED - svetla embalaža ima zame boj vonj poletja :) SCARLET ROSE - rdečkasta embalaža, pa vonj jeseni :)

Vsekakor priporočam OBA :) Sama ju zares z veseljem uporabljam, saj zares tako božansko dišita - saj vem, da sem to že povedala, ampak lasje so po uporabi zares mehki in dobijo lep sijaj :)

Naj še omenim, da parfumček ne samo, da odišavi, neguje in nudi zaščito pred UV žarki, ampak  varuje lase tudi pred raznimi vonji, ki jih naši lasje tako pogosto <potegnejo> nase (hrana, dim in podobno)! Velik PLUS :)

Ocena: 10/10

Najdeš jih na:
HERRA HAIR CARE SLOVENIJA

Ni komentarjev:

Objavite komentar