nedelja, 21. avgust 2016

ADRIA SPA SLOVENIJA - NOVOST - OREŠČKI :)

Oreščki so pomemben del zdrave prehrane, so izjemno zdravi, a hkrati precej kalorični. Njihova značilnost je ta, da ji ponavadi zelo težko nehamo jesti. Vsebujejo pa številne ključne elemente, ki jih z drugimi vrstami hrane še zdaleč ne dobimo v takšnih količinah.




Razlogov za redno uživanje oreščkov pa je še veliko več. Oreščki so namreč eden izmed najboljših rastlinskih virov beljakovin, bogati so z vlakninami, antioksidanti, vitaminom E in selenom. Vsebujejo tudi veliko zdravih maščob – torej enkrat nenasičene in večkrat nenasičene maščobe (torej omega 3 maščobe), ki jim radi rečemo tudi dobre maščobe, saj znižujejo LDL kolesterol.


Adria Spa Slovenija je zato pripravila zelo priročne in pametne paketke po 50g, kar je več kot dovolj za dva obroka ali celo tri. Izjemno priročni za torbico, za na pot, za potovanje, za malico v šolo ali službo in podobno. Paketki imajo priročno zapiralo, zato je skrb, da bi se vam raztresli po torbici odveč :) PRIPOROČAM!



Poglejmo še nekaj zanimivosti za vsake, ki jih lahko dobite v priročnem pakiranju pri podjetju Adria Spa Slovenija:


BRAZILSKI OREŠČKI – so precej veliki, zato je potrebno paziti, da jih v obroku nekako omejimo na tri. Dobro vplivajo na srce in ožilje – kot lešniki vsebujejo arginin. Imajo nizek GI.



LEŠNIKI – vsebujejo glutaminsko kislino, ki odpravlja utrujenost in povečue vzdržljivost. Vsebujejo predvsem omega 9. Imajo nizek glikemični indeks, in ne zakisajo telesa.  Vsebujejo aminkislino arginin – ki krepi imunski sistem.





INDIJSKI OREŠČKI – najmanj priporočljivi, saj vsebujejo največ ogljikovih hidratov. Zasledila sem celo, da naj bi povzročali lakoto, zato sta ta dva razloga, predvsem če želite shujašti dovolj, da aje posežete po katerih drugih:)




MANDLJI – Vsebujejo ogromno beljakovin, dobre maščobe, Vitamin E, kalcij, magnezij. Imajo nizek glikemični indeks, in ne zakisajo telesa. Vplivajo na raztrupljanje – pospešujejo presnovo, zato se pri hujšanju dobrodošli.


NE SPREGLEJ!

V FIT izzivu lahko kakšen paketek prejmeš za nagradico :)


Klikni na stran www.adriaspa.si ali jih obišči na FB profilu: Adria Spa Slovenija kjer ga lahko seveda tudi kupiš :)

Hvala, da me spremljaš <3



Ni komentarjev:

Objavite komentar